close menu Донат

42 200 продуктових наборів для українців постраждалих від війни

42 200 продуктових наборів для українців постраждалих від війни

Понад 42 200 продуктових наборів для українців постраждалих від війни у Харківській, Донецькій, Херсонській, Дніпропетровській, Миколаївській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій і Черкаській областях надала команда нашого фонду за перший квартал 2023 року завдяки підтримці міжнародних донорів.

Ми почули тисячі історій людей, які були під обстрілами, на окупованих територіях, або змушені були покинути свої домівки та шукати притулку в інших областях країни. Разом із ними проживали ще раз спогади, що назавжди залишаться у кожній українській родині.

Щиро дякуємо за допомогу нашим друзям та партнерам! 

Stichting Vluchteling, за підтримки яких ми роздали 15000 продуктових наборів та забезпечили 45000 внутрішньо переміщених осіб та жителів прифронтових територій продуктами харчування в Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській областях.

А також, Rapid Relief Team (RRT), за підтримки яких команда фонду роздала 29800 продуктових наборів, забезпечивши 89400 внутрішньо переміщених осіб та жителів прифронтових територій продуктами харчування. Допомогу отримали жителі Черкаської, Херсонської, Дніпропетровської, Харківської, Сумської, Донецької, Чернігівської і Миколаївської областей.

Продовжуємо допомагати. Долучитися до допомоги може кожен за цим посиланням: https://saveua.in.ua/en/payment

Загалом за перший рік повномасштабного вторгнення росії в Україну команда фонду SaveUA нагодувала понад 1 930 000 українців, та надала більше 8000 тонн гуманітарної допомоги.