close menu Донат

Фонд SaveUA підписав наступну угоду зі Stichting Vluchteling (SV)

Фонд SaveUA підписав наступну угоду зі Stichting Vluchteling (SV)

Фонд SaveUA "(Збережи Україну!") підписав наступну угоду з голландськими партнерами Stichting Vluchteling (SV) для надання необхідної підтримки приватним домогосподарствам, що знаходяться в Херсонській області.

В рамках співпраці команда фонду SaveUA допоможе населенню підготуватися до зимового періоду, забезпечуючи українські родини паливними брикетами, товарами першої необхідності на випадок аварійного відключення світла (ліхтарі, павербанки, свічки, термоси), продуктовими та гігієнічними наборами.

Нагадаємо, що співпраця міжнародного благодійного фонду SaveUA, громадської спілки «Всеукраїнська Аграрна Рада» (ВАР) з голландськими партнерами Stichting Vluchteling (SV) вперше розпочалася першого лютого 2023 року.

За підтримки Stichting Vluchteling (SV) наша команда відправила 15000 продуктових наборів та забезпечила 45000 внутрішньо переміщених осіб та жителів прифронтових територій продуктами харчування в Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській областях.

Stichting Vluchteling (SV) - Фонд надає допомогу в надзвичайних ситуаціях і допомагає біженцям і переміщеним особам по всьому світу з 1976 року. В надзвичайних ситуаціях Фонд надає екстрену допомогу, що рятує життя, таку як медична допомога, притулок, їжа і чиста питна вода. Але також допомагають під час довготривалих гуманітарних криз, наприклад, у питаннях освіти та психосоціальної підтримки для опрацювання травматичного досвіду.

Дякуємо нашим партнерам, адже вони допомагають Україні з перших днів повномасштабного вторгнення.
Працюємо разом, щоб зберегти гідність і добробут людей.