close menu Донат

Понад 56000 продуктових наборів для 168000 українців забезпечила команда SaveUA

Понад 56000 продуктових наборів для 168000 українців забезпечила команда SaveUA

Понад 56 000 продуктових наборів було надано благодійним фондом SaveUA («Збережи Україну») в рамках співпраці з нашими міжнародними партнерами і друзями з Великобританії Rapid Relief Team.

В період з липня по вересень біля 168 000 українців на деокупованих територіях, внутрішньо переміщені особи, вразливі верстви населення, які потребують допомоги у базових потребах, отримали допомогу для своїх родин.

Цього разу наша команда працювала в Вінницькій, Харківській, Херсонській, Донецькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Черкаській, Чернігівській, Сумській, Запорізькій областях, а також в Житомирі та Умані. Часто – в прифронтових територіях, де підтримка для населення особливо важлива.

Пишаємося співпрацею з Rapid Relief Team, адже завдяки їй ми підтримуємо національних виробників, надаючи продукти харчування лише локальних українських виробників, зберігаємо робочі місця та підтримуємо українців, які потребують уваги.

Нагадаємо, що всього за період співпраці з Rapid Relief Team команда фонду роздала 86 000 продуктових наборів, забезпечивши близько 258 000 українців продуктами харчування.

Дякуємо та продовжуємо далі!