close menu Донат

Засоби тактичної медицини для ЗСУ

Засоби тактичної медицини для ЗСУ

Засоби тактичної медицини, які рятуватимуть життя нашим захисникам передала команда фонду SaveUA для одного із підрозділів ЗСУ за підтримки української волонтерки Юлії Брокфорд та організації DAWN Inc.

Ларингеальні маски, що допомагають підтримувати дихання, коли у людини є поранення на шиї чи голові, аптечки, бандажі, наколінники, розвантажувальні жилети, хірургічні шви і пластирі, лікарські засоби – найнеобхідніше для тих, хто захищає нашу країну.

Юлія Брокфорд, українка за походженням, вже 30 років проживає в США, але як справжня патріотка з перших днів війни допомагає українцям. У співпраці з нашим благодійним фондом відправила до України не одну партію медичної допомоги військовим та цивільним.

У США Юлія займається волонтерством у зоозахисних організаціях, з 2000-го року надсилала вантажі з медичними розхідниками до України, а зараз проводить уроки психотерапії для колишніх військових та українських біженців. Наприкінці березня, 2023 року, привізши меддопомогу до Батьківщини, вона проводить семінари на тему «Психотерапія. Травма. Робота з ветеранами». 

Дякуємо за підтримку! Працюємо на перемогу разом!