close menu Донат

8000 продуктових наборів спільно з RRT

8000 продуктових наборів спільно з RRT

Співпраця нашого благодійного фонду з британськими партнерами Rapid Relief Team продовжується.

За період липень – серпень 2023 понад 13 000 продуктових наборів буде сформовано та надано українцям на деокупованих територіях, вразливим верстам населення та ВПО, які наразі потребують гуманітарної допомоги.

Зокрема, 3000 продуктових наборів жителям Харківщини та 5 000 продуктових наборів вже надано українцям, які знайшли свій прихисток на Черкащині (в Умані, в Тальному). Люди, яким ми допомагаємо потребують щоденної допомоги у забезпеченні речами першої необхідності та продуктами харчування.

Потреба у забезпеченні продуктами харчування для населення після обстрілів окупантами українських міст і сіл, щоразу зростає. Саме тому цей напрямок допомоги залишається одним із пріоритетних для нашої команди.

Ми дякуємо нашим партнерам Rapid Relief Team за підтримку, адже разом ми забезпечуємо продовольством тисячі родин із дітьми.

Нагадаємо, що за час нашої спільної роботи в січні-квітні 2023 року, дякуючи підтримці Rapid Relief Team (RRT) команда фонду SaveUA роздала 29800 продуктових наборів, забезпечивши 89400 внутрішньо переміщених осіб та жителів прифронтових територій продуктами харчування.

Більше про нашу роботу на сторінці «Проєкти»
А також, постійне оновлення інформації в розділі «Наші результати»