close menu Донат

700 домогосподарств отримали гуманітарну допомогу

700 домогосподарств отримали гуманітарну допомогу

В липні наш благодійний фонд «Збережи Україну» / SaveUA розпочав новий спільний проєкт із Продовольчою та сільськогосподарською організацією Об'єднаних Націй (FAO).

В рамках цього проєкту 700 домогосподарств отримали гуманітарну допомогу у вигляді добових курчат та комбікорм! В кожному домогосподарстві отримали по 30 курчат та по 25 кг стартового комбікорму для їх годівлі.

Також, всі зареєстровані домогосподарства згодом отримають грошову допомогу через Western Union в розмірі $180 для придбання додаткових кормів, аби вигодувати курчат до оптимального віку.

Наразі, курчат та комбікорм отримали жителі Охтирської громади, Сумської області та Чернігівської області.

Бенефіціари, які отримали допомогу в рамках проєкту: сільські фермерські домогосподарства, які постраждали від конфлікту і не мають іншого постійного джерела доходу для досягнення мінімального рівня життя; сільські фермерські домогосподарства з 3+ дітьми до 18 років; сільські домогосподарства з вагітними та/або матерями-годувальницями та дітьми віком до одного року; сільські домогосподарства, які забезпечують продуктами харчування колективні центри для ВПО або приймають у себе ВПО; сільські домогосподарства з людьми похилого віку (>65 років); тощо.

Дякуємо нашим партнерам за підтримку продовольчої безпеки в Україні, та продовжуємо працювати аби забезпечити усім необхідним українців, що найбільше потребують допомоги.