close menu Донат

Автомобілі для спортивних та освітніх закладів Уманщини

Автомобілі для спортивних та освітніх закладів Уманщини

Підтримка молоді та допомога у розвитку їх талантів – важлива місія та частина роботи благодійного фонду «Збережи Україну!» (SaveUA), бо вони – майбутнє України.

Мали запит від Уманської громади на забезпечення дітей транспортними засобами аби вони мали більше можливостей виїздити на змагання та творчі виступи. Завдяки підтримці міжнародних партнерів – братів Klaus and Heinz Pöttinger, співвласників компанії PÖTTINGER Landtechnik GmbH в жовтні та листопаді 2023 року отримали змогу закрити цю потребу та разом передали по одному автомобілю для колективу Відділу культури УОГП Уманської міської ради та Дитячої-юнацької спортивної школи міста.

Автомобілі слугуватимуть в успішній роботі творчих колективів та у підготовці до тренувань спортсменів Уманської громади.

«В умовах війни українські митці та спортсмени стали рушійною силою, яка не лише прославляє нашу державу далеко за її межами, але й піднімає бойовий дух наших захисників та захисниць. Підтримуємо таланти всім необхідним. Дякуємо нашим партнерам за допомогу у розвитку талановитої молоді громади», - коментує Андрій Дикун, засновник фонду «Збережи Україну!» (SaveUA).

PÖTTINGER – австрійський виробник сільсьгосгоподарської техніки. Компанія з початку повномасштабного вторгнення стала благодійним інвестором автомобільного парку для громад, зокрема для Уманської громади.

Дякуємо партнерам H. Pöttinger GmbH і Klaus Johann Pöttinger Holding GmbH за плідну співпрацю та можливість разом робити добрі справи для підтримки дітей.