close menu Донат

Автомобілі для творчих колективів та спортсменів Уманщини

Автомобілі для творчих колективів та спортсменів Уманщини

Команда фонду «Збережи Україну!» (SaveUA) мала запит від Уманської громади на забезпечення дітей транспортними засобами аби вони мали більше можливостей виїздити на змагання та творчі виступи.

Завдяки підтримці міжнародних партнерів – братів Klaus and Heinz Pöttinger, співвласників компанії PÖTTINGER Landtechnik GmbH ми отримали змогу закрити цю потребу та разом передали по одному автомобілю для колективу Відділу культури УОГП Уманської міської ради та Дитячої-юнацької спортивної школи міста.

Автомобілі слугуватимуть в успішній роботі творчих колективів та у підготовці до тренувань спортсменів Уманської громади.

«В умовах війни українські митці та спортсмени стали рушійною силою, яка не лише прославляє нашу державу далеко за її межами, але й піднімає бойовий дух наших захисників та захисниць. Підтримуємо таланти всім необхідним. Дякуємо нашим партнерам за допомогу у розвитку талановитої молоді громади», - коментує Андрій Дикун, засновник фонду «Збережи Україну!» (SaveUA).

PÖTTINGER – австрійський виробник сільсьгосгоподарської техніки. Компанія з початку повномасштабного вторгнення стала благодійним інвестором автомобільного парку для громад, зокрема для Уманської громади.

Дякуємо партнерам H. Pöttinger GmbH і Klaus Johann Pöttinger Holding GmbH за плідну співпрацю та можливість разом робити добрі справи для підтримки дітей.