close menu Донат

Два автомобілі для медзакладу Паланської СР

Два автомобілі для медзакладу Паланської СР

Допомога медикам та забезпечення лікарень необхідними медикаментами, обладнанням та транспортними засобами – пріоритетний напрямок роботи фонду «Збережи Україну!» (SaveUA).

За підтримки міжнародних партнерів – братів Klaus and Heinz Pöttinger, співвласників компанії PÖTTINGER Landtechnik GmbH в жовтні та грудні ми надали два автомобілі для Центру первинної медико-санітарної допомоги Паланської СР на Уманщині.

«Наші медики повинні мати все необхідне для своєї щоденної роботи, адже техніка для можливості швидкого реагування – це вчасно надана допомога жителям громади та порятунок життя важким пацієнтам. Я дякую партнерам за підтримку та надважливу допомогу! Нехай цей транспорт служить на благо», - прокоментував Андрій Дикун, засновник фонду.

PÖTTINGER – австрійський виробник сільсьгосгоподарської техніки. Компанія з початку повномасштабного вторгнення стала благодійним інвестором автомобільного парку для громад, зокрема для Уманської громади.

Дякуємо партнерам H. Pöttinger GmbH і Klaus Johann Pöttinger Holding GmbH за співпрацю. Разом ми допомагаємо покращити матеріальну базу медзакладів громади та закриваємо першочергові потреби для підтримки населення.