close menu Донат

Фонд SaveUA та ВАР передали 15 спецавтомобілів для ДСНС України

Фонд SaveUA та ВАР передали 15 спецавтомобілів для ДСНС України

В Умані рятувальники отримали 15 спецавтомобілів, оснащених сучасним обладнанням для пошуково-рятувальних операцій та здійснення ремонтно-технічних робіт машин механізованого розмінування для бригад ДСНС Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Херсонської, Одеської, Сумської та Черкаської областей.

Це вже третя передача автомобілів для рятувальників ДСНС України від команди благодійного фонду SaveUA («Збережи Україну!») та учасників Всеукраїнської Аграрної Ради, у співпраці з його Королівською Високістю принцем Людвігом Баварським, графом Хубертусом Нессельродом.

«Автомобілі технічного супроводження машин механізованого розмінування підсилять бригади ДСНС у їх щоденній роботі та допоможуть швидше розміновувати території, тому що зараз машини для розмінування в разі необхідності пройти ТО не будуть транспортуватися на СТО як це відбувається зазвичай. Використовуючи авто та обладнання, які надали аграрії та наші міжнародні партнери, рятувальники зможуть одразу в полі відремонтувати машини та працюватимуть далі. Ми пишаємося тим, що можемо надати цю допомогу та дякуємо бригадам ДСНС України за їх роботу та відданість професії», - сказав очільник Всеукраїнської Аграрної Ради та благодійного фонду SaveUA («Збережи Україну!») Андрій Дикун.

У кузові машин на рятувальників чекають професійні дискорізи, бензопили, генератори, домкрати, а також сотні інших видів інструментів.

Аби долучитися до допомоги та разом із командою фонду забезпечити наступною партією автомобілів бригади ДСНС, можна скористатися посиланням на монобанку фонду: https://send.monobank.ua/jar/68bebJByDP 

Або внести будь-яку посильну для вас суму за реквізитами фонду у гривні:

Назва підприємства: БФ ЗБЕРЕЖИ УКРАIНУ! БО
IBAN Code: UA283052990000026008041603892
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Адреса підприємства: UA 20302 Черкаська м Умань вул Гонти Iвана б.3
Код ЄДРПОУ: 38588384
Призначення платежу: благодійний внесок

Разом до Перемоги!