close menu Донат

Фонд SaveUA та ВАР передали 8 спецавтомобілів для ДСНС України

Фонд SaveUA та ВАР передали 8 спецавтомобілів для ДСНС України

В Умані рятувальники отримали 8 спецавтомобілів, оснащених сучасним обладнанням для пошуково-рятувальних операцій та здійснення ремонтно-технічних робіт машин механізованого розмінування для бригад ДСНС Вінницької, Дніпропетровської, Одеської, Полтавської, Хмельницької, Чернігівської, Чернівецької областей та міста Києва. 

Вже вдруге передаємо важливе підсилення для рятувальників ДСНС України від команди нашого благодійного фонду та учасників Всеукраїнська Аграрна Рада, у співпраці з його Королівською Високістю принцем Людвігом Баварським, графом Хубертусом Нессельродом.

«Вагоме підсилення для наших рятувальників, які постійно ризикують своїм власним життям, рятуючи населення. Вони першими приїжджають на місця ракетних ударів та прибирають уламки снарядів, гасять пожежі, розбирають завали зруйнованих будівель, рятують живих і шукають тіла загиблих. Аграрії пишаються допомогою нашим героям», - сказав очільник Всеукраїнської Аграрної Ради та благодійного фонду SaveUA («Збережи Україну!») Андрій Дикун.

У кузові машин на рятувальників чекають професійні дискорізи, бензопили, генератори, домкрати, а також сотні інших видів інструментів.