close menu Донат

Команда фонду SaveUA розпочала розподіл посівного матеріалу серед фермерів Чернігівської та Сумської областей

Команда фонду SaveUA розпочала розподіл посівного матеріалу серед фермерів Чернігівської та Сумської областей

На $2.1 млрд зросла сума прямих втрат, завдана агропромисловому комплексу та земельним ресурсам України росією, та становить $8.7 млрд. На жаль, цифри зростають, проте команда фонду SaveUA постійно працює над пошуком нових способів підтримки українських фермерів.

Наш фонд став партнером Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) у межах програми реагування Організації для України на 2023 рік, яка спрямована на підтримку найбільш постраждалих сільських домогосподарств для задоволення потреб їхніх сімей у продуктах харчування та продовольстві. У межах цієї програми ФАО надасть допомогу 3 000 малим фермерським господарствам в дев’яти областях України. Кожен отримувач допомоги отримає 2 000 кілограмів насіння ярих культур, що дозволить засіяти 10 гектарів землі.

Команда фонду SaveUA за підтримки ФАО розпочала розподіл посівного матеріалу серед фермерів Чернігівської та Сумської областей.

Підтримуємо аграріїв аби вони могли відновлювати свої господарства і забезпечувати національну продовольчу безпеку. Дякуємо нашим партнерам за підтримку агросектору в найскладніші часи.