close menu Донат

Отримали грант на реалізацію проєкту для ветеранів та їх родин

Отримали грант на реалізацію проєкту для ветеранів та їх родин

Раді повідомити, що наша команда спільно із ГО «Незламний дух воїна» та КП «Центр розвитку та інвестицій» Уманської міської ради отримала грант у сумі 182 000 грн. на реалізацію проєкту: «Табір відновлення для ветеранів бойових дій, ветеранів з інвалідністю, членів сімей загиблих Уманської громади».

В рамках даного проєкту відбудуться заїзди груп ветеранів та їх сімей до табору, який спеціалізується на відновленні, реабілітації, психологічній та духовній підтримці.

Головна мета проєкту – забезпечити ветеранам та їх родинам можливість провести час разом, відновити фізичне та психічне здоров'я, а також отримати необхідну фахову допомогу. На шестиденній програмі працюватимуть кваліфіковані спеціалісти, серед яких сімейні консультанти, реабілітологи, психологи, психіатри, капелани, юристи, стоматологи та інші фахівці.

Також, підтримка спільнот спрямована на забезпечення нагальних гуманітарних, соціальних та медичних потреб й гідного життя у кризових умовах.

Міні-грант реалізовується в рамках проєкту «Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення» за фінансової підтримки DEC (Комітет з надзвичайних ситуацій, Великобританія). Та здійснюється ГО «БФ «Збережи Україну!» (SAVE UA) за технічної підтримки Christian Aid та при координації МБФ «Альянс громадського здоров’я.