close menu Донат

Сьогодні відправляємо продукти до Слов'янська

Сьогодні відправляємо продукти до Слов'янська

Давайте побажаємо водіям безпечної дороги, а Світлані сил, адже мужності у неї хоч відбавляй (хто така Світлана читайте нижче).

Слов’янськ – одне з міст, яке щоденно потерпає від ворожих обстрілів. Під вогнем залишаються тисячі людей, і всі вони потребують гуманітарної допомоги. Водії, ризикуючи власною безпекою, відправляються в гуманітарний рейс, аби доставити їм продовольство. У кожного з них є діти та дружини, але вони впевнені – у всіх свій фронт на цій війні, а їхній – це дорога.

Часто ми читаємо коментарі «чому люди не залишають небезпечні зони?». Відповідаємо одразу всім на прикладі однієї людини.

Цими вихідними ми отримали повідомлення на нашу сторінку SaveUa.in.Ua в Інстаграм від мешканки Слов'янська – Світлани, яка не може виїхати через літню матір. Жінці 42 роки, до війни вона працювала в магазині, тепер рятує свою сім'ю, допомагає сусідам, друзям, знайомим, які опинилися в такій самій ситуації. Вона просить не називати її прізвища та не виставляти її фотографії, адже страшно. Заради таких людей, водії й їдуть у небезпечні точки, а працівники нашого гуманітарного штабу забувають спати.

Ми зібрали 500 кг продуктів довгострокового зберігання та передаємо їх мешканцям Слов'янська. І нагадуємо, сьогодні 174 день війни.