close menu Донат

USAID - Продовольча безпека України

USAID - Продовольча безпека України

SaveUA спільно з Асоціацією Виробників Молока (АВМ) та Програмою USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО реалізують спільний проект з серпня 2022 року.

USAID - вищий федеральний орган державного управління США в галузі надання допомоги за кордоном. Завдяки Агентству з міжнародного розвитку американський народ вже понад 50 років надає економічну та гуманітарну допомогу по всьому світу. 

Контракт передбачає реалізацію проекту: «Підтримка ММСП молочного напрямку (виробництво молока) заради продовольчої безпеки України». Мета: підтримка стратегічного напрямку аграрного виробництва – молочного скотарства, в забезпеченні якісними витратними матеріалами, призначеними для профілактики та лікування тварин.

Одержувачі допомоги – близько 220 мікро, малих та середніх підприємств, що займаються виробництвом молока та спільно утримують близько 38 000 корів. Вони отримають профілактичні, лікувальні ветеринарні препарати та вакцини, які їм необхідні для запобігання скорочення поголів'я, покращення стану здоров'я та продуктивності дійних корів.

Завдяки проекту, фермери зможуть виробити 185 000 тонн молока. Цього достатньо для забезпечення молочною продукцією 1 млн. осіб.

Географія проекту: Київська, Сумська, Чернігівська, Полтавська, Харківська області.

Щоб доєднатися до проекту, потрібно заповнити форму: 

https://forms.gle/aFnd9rhktnYyAcYi8

Проект реалізовується завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International.