close menu Донат

Волонтерські фасувальні центри

Волонтерські фасувальні центри

Днями наш фаундер Андрій Дикун зустрівся з партнером #SAVEUA та другом усієї України – José Andrés. Фаундером найбільшого американського благодійного фонду World Central Kitchen відомим на весь світ шеф-кухарем та людиною, яка прийшла на допомогу Україні з перших днів війни.

Хосе зі своєю командою приготував вже 130 мільйонів обідів для українців.

Наш фонд підписав контракт з WCK 1 липня, а вже 4 липня ми запустили роботу спільного гуманітарного штабу. Така швидкість – результат нелюдських зусиль обох команд, їхньої величезної мотивації та сміливості. У штабі щодня фасують та передають потерпілим від війни українцям понад 10 тисяч продуктових наборів.

Ми горді співпрацею та довірою фонду такого масштабу. З такими партнерами ми впевнені, що зможемо реалізувати ціль всіх українців та SAVE UA – забезпечити продовольчу безпеку України та створити національну систему забезпечення продовольством, яка витримає будь-які потрясіння.

Як сказав Хосе: «Ми не змогли би виконувати нашу місію без величезної роботи українських аграріїв. Вони сіяли насіння під час війни, збирають врожаї під час бомбардувань. Годують не тільки Україну, але й весь світ». “Я вдячний йому за ці слова. І додам, ніхто не має залишитися голодним, тим паче в аграрній країні! Вчора Хосе Андрес зустрівся з Президентом Володимир Зеленський. Він наголосив, що вони продовжать підтримувати українців. Це слова людини з великим серцем, надійного партнера та друга українців. Впевнений, що наступне фото з Хосе буде в Умані. У нашому спільному продовольчому штабі!» - Андрій Дикун