close menu Донат

Всеукраїнській Аграрній Раді 10 років

Всеукраїнській Аграрній Раді 10 років

Рівно 10 років тому 10 агропідприємств обʼєдналися і створили Всеукраїнську Аграрну Раду аби послідовно та системно вносити зміни в агросектор на законодавчому та виконавчому рівнях.

Сьогодні ВАР – це потужна рушійна сила в агросекторі, яка налічує вже понад 1200 учасників в усіх куточках України, та батьківська організація нашого благодійного фонду.

«Ми не раз довели не словом, а реальними справами нашу єдність, готовність разом професійно та системно розвивати аграрний сектор держави, захищати інтереси аграріїв у кожному регіоні України, доносити позицію до найвищих посадових осіб та разом удосконалювати законодавчі ініціативи для підтримки наших агровиробників. Дякую всім нашим учасникам ВАР за довіру! За вашу невпинну допомогу та підтримку з перших днів війни нашої спілки, населення та ЗСУ! Це приклад надзвичайної сили, єдності та відповідальності!», - сказав очільник ВАР та благодійного фонду «Збережи Україну!» Андрій Дикун.

Він також подякував учасникам асоціації за підтримку фонду, за допомогою якого вже третій рік повномасштабного вторгнення ми забезпечуємо населення товарами першої необхідності на постраждалих територіях, надаємо продовольчу допомогу, забезпечуємо логістику гуманітарних вантажів та підтримуємо національних виробників.

Бажаємо процвітання, успіху, наснаги всім учасникам і команді! Щедрих врожаїв та безпечних полів! Працюємо разом задля Перемоги!

Більше про ВАР дізнайтеся за посиланням: https://unite.uacouncil.org