close menu Донат

Забезпечили п’ять медзакладів міста Умань необхідними речами

Забезпечили п’ять медзакладів міста Умань необхідними речами

Допомога медичним закладам та підтримка лікарів у їх щоденній роботі, особливо зараз, під час війни – один із головних напрямків роботи нашого фонду. Їх потреби ми намагаємося закривати якнайшвидче.

Разом з нашими міжнародними партнерами забезпечили п’ять медзакладів міста Умань необхідними речами: понад 5 200 упаковок, в яких памперси для дорослих людей та новонароджених дітей із недостатньою вагою, засоби гігієни, медзасоби для стоматології, грілки для тіла, бритви для гоління тощо.

Дякуємо його Королівській Високості принцу Людвігу Баварському, графу Хубертусу Нессельроду, Румунському Товариству Червоного Хреста за підтримку міста та співпрацю з фондом SaveUA.

Нагадаємо, що це вже не перша наша співпраця. Раніше, за підтримки його Королівської Високості принца Людвіга Баварського, графа Хубертуса Нессельрода, Румунського Товариства Червоного Хреста команда нашого фонду передала енергетикам Черкаської області, ПАТ "Черкасиобленерго", новітнє обладнання, необхідне для обслуговування та усунення аварійних ситуацій. Окрім роботи на території Уманської громади вони також надають допомогу по відновленню електромереж на деокупованих територіях.

А також, необхідне обладнання для проведення пошуково-рятувальних робіт та матеріали для захисту будівель, що постраждали від російської агресії рятувальникам ДСНС декількох областей.