close menu Донат

Спецавтомобілі для бригад ДСНС України

Спецавтомобілі для бригад ДСНС України

Фонд SaveUA («Збережи Україну!») та учасники Всеукраїнської Аграрної Ради станом на вересень 2024 року передали 33 сучасні автомобілі для українських рятувальників ДСНС України: в липні 2024 року – 15 автомобілів, в січні 2024 року – 8 автомобілів та у вересні 2023 року – 10 автомобілів.

Вантажні автомобілі IVECO придбали за кошти аграріїв, а інструменти та обладнання були надані його Високістю принцем Людвігом Баварським та графом Хубертусом Нессельродом в рамках співпраці з фондом SaveUA.

Спецавтомобілі оснащені сучасним обладнанням для пошуково-рятувальних операцій та здійснення ремонтно-технічних робіт машин механізованого розмінування для бригад ДСНС Вінницької, Дніпропетровської, Одеської, Полтавської, Хмельницької, Чернігівської, Чернівецької, Сумської, Донецької, Запорізької, Херсонської, Харківської областей та міста Києва. 

У кузові машин на рятувальників чекають професійні дискорізи, бензопили, генератори, домкрати, а також сотні інших видів інструментів.

«Автомобілі технічного супроводження машин механізованого розмінування підсилять бригади ДСНС у їх щоденній роботі та допоможуть швидше розміновувати території, тому що зараз машини для розмінування в разі необхідності пройти ТО не будуть транспортуватися на СТО як це відбувається зазвичай. Використовуючи авто та обладнання, які надали аграрії та наші міжнародні партнери, рятувальники зможуть одразу в полі відремонтувати машини та працюватимуть далі. Ми пишаємося тим, що можемо надати цю допомогу та дякуємо бригадам ДСНС України за їх роботу та відданість професії», - сказав очільник Всеукраїнської Аграрної Ради та благодійного фонду SaveUA («Збережи Україну!») Андрій Дикун.

Раніше у співпраці з його Високістю принцем Людвігом Баварським та графом Хубертусом Нессельродом фонд передав необхідне обладнання для проведення пошуково-рятувальних робіт та матеріали для захисту будівель, що постраждали від російської агресії рятувальникам ДСНС декількох областей. 

Дякуємо нашим постійним партнерам з Німеччини та учасникам ВАР за співпрацю та підтримку бригад ДСНС України, адже саме вони першими приїжджають на місця ракетних ударів та прибирають уламки снарядів, гасять пожежі, розбирають завали зруйнованих будівель, рятують живих і шукають тіла загиблих. Пишаємося можливістю допомагати!

Аби долучитися до допомоги та разом із командою фонду забезпечити наступною партією автомобілів бригади ДСНС, можна скористатися посиланням на монобанку фонду: https://send.monobank.ua/jar/68bebJByDP 

Або внести будь-яку посильну для вас суму за реквізитами фонду у гривні:

Назва підприємства: БФ ЗБЕРЕЖИ УКРАIНУ! БО
IBAN Code: UA283052990000026008041603892
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Адреса підприємства: UA 20302 Черкаська м Умань вул Гонти Iвана б.3
Код ЄДРПОУ: 38588384
Призначення платежу: благодійний внесок

Разом до Перемоги!